KΕΣΥΠ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κέντρο Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

2013/02/07

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΣΥΠ




Συμβουλεύει :
 συμβουλευτική στήριξη σε μαθητές και νέους, για να μπορέσουν να διερευνήσουν τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους, ώστε να κάνουν τις καλύτερες, γι’ αυτούς, επιλογές για τις σπουδές και το επάγγελμά τους
 πληροφόρηση σχετικά με τις σπουδές, τα επαγγέλματα και την αγορά εργασίας
 επιστημονική και συμβουλευτική στήριξη των καθηγητών που εφαρμόζουν τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τα ΓΡΑ.ΣΕΠ. (σε Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια) και τα ΓΡΑ.ΣΥ. (σε Επαγγελματικά Λύκεια)
Οργανώνει:
 ενημερωτικές συναντήσεις σε σχολεία για μαθητές και γονείς
 επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες για τους καθηγητές που εφαρμόζουν το ΣΕΠ στα σχολεία
Συντονίζει και στηρίζει
τις δομές ΣΕΠ που λειτουργούν στην περιοχή ευθύνης του, δηλαδή τα:
 Γραφεία ΣΕΠ (ΓΡΑ.ΣΕΠ.) στα Γυμνάσια και τα Γενικά Λύκεια
 Γραφεία Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας (ΓΡΑ.ΣΥ.) στα Επαγγελματικά Λύκεια

1 σχόλιο:

  1. Εάν είχατε οικονομικά προβλήματα, τότε είναι καιρός να χαμογελάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin είναι το ποσό που θέλετε να δανειστείτε και η περίοδος πληρωμής που σας ταιριάζει και θα έχετε το δάνειο σας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Μόλις επωφελήθηκα για έκτη φορά ένα δάνειο 700 χιλιάδων δολαρίων για περίοδο 180 μηνών με τη δυνατότητα πληρωμής πριν από την ημερομηνία λήξης. Ο κ. Benjamin με βοηθάει με δάνειο. Κάντε επαφή μαζί του και θα δείτε ότι είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος με καλή καρδιά. Το email του είναι Lfdsloans@outlook.com και ο αριθμός τηλεφώνου του WhatApp είναι +1-989-394- 3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή